Reviews

Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Wil je weten wat anderen over een cursus Spaans bij Fuentes hebben gezegd?

2023-01-24 21:55:19

Susan Bouwman

Ik heb nu 6 online lessen Spaans gevolgd bij Fuentes. 2 intensieve cursussen en 4 regulier, telkens bij dezelfde docente Ana. Het boek is gestructureerd, waarbij elk eerste hoofdstuk wordt teruggegrepen naar de vorige cursus. De huiswerkopdrachten zijn overzichtelijk en worden naarmate je verder vordert binnen Fuentes, ook echt lastiger en dus uitdagender! Ik heb in bijna 1,5 jaar heel veel geleerd en ben zeker nog niet uitgeleerd, en ik kon geen enkel woord Spaans! Ik kan het iedereen aanraden.

(Translated by Google)
I have now taken 6 online Spanish classes at Fuentes. 2 intensive courses and 4 regular, always with the same teacher Ana. The book is structured, with each first chapter referring back to the previous course. The homework assignments are clear and become more difficult and therefore more challenging as you progress within Fuentes! I've learned a lot in almost 1.5 years and I've certainly not finished learning, and I couldn't speak a single word of Spanish! I recommend it to everyone.

2023-01-24 13:30:44

Debora Stevens

Gladys is een zeer goede lerares, vlot en aangenaam

(Translated by Google)
Gladys is a very good teacher, fluent and pleasant

2023-01-23 13:00:58

Wouter De Jonge

Spaans beginnersles gevolgd en Susana als lerares gehad. Wat een geduldige, deskundige en aardige lerares. Zo wordt Spaans leren erg leuk.

(Translated by Google)
Took Spanish beginners class and had Susana as a teacher. What a patient, knowledgeable and kind teacher. This makes learning Spanish a lot of fun.

2023-01-10 12:20:55

R. S.

Ik heb eenmaal een cursus gevolgd. De cursus was opzich niets mis mee, alleen heb ik mij af en toe ongemak gevoeld bij een medecursist en docente waardoor ik de cursus niet had afgerond. Ik wilde het toch weer proberen, maar ik merkte al snel dat er weinig ruimte was om mijn verhaal te doen. Het was al snel 'mijn ervaring' en ik merkte dat desbetreffende weinig ervaring heeft. Dit soort reacties gaven ze vroeger altijd en de tijden zijn zo veranderd. Ik studeer zelf aan de universiteit en daar weten ze gemakkelijk om te gaan met mensen met een beperking. Jammer dat fuentes hier geen antwoord op heeft. Ik heb besloten om ergens anders mijn Spaans op te krikken.

(Translated by Google)
I took a course once. There was nothing wrong with the course in itself, but I occasionally felt uncomfortable with a fellow student and teacher that prevented me from completing the course. I wanted to try again, but I soon noticed that there was little room to tell my story. It soon became 'my experience' and I noticed that the person concerned has little experience. They always used to give this kind of reaction and times have changed so much. I study at the university myself and they know how to deal with people with a disability. Too bad fuentes doesn't have an answer to this. I've decided to brush up on my Spanish elsewhere.

2022-12-17 16:08:45

Floris den Broeder

Ik heb gekozen voor de intensieve cursus (online). Prima te doen. Goede boeken en fijne lesstof. Een groep van 7 is heel goed te doen. En Frank weet waar hij het over heeft. Als dat nodig is, geeft hij extra uitleg en voorbeelden. Ik ga door naar beginners 2 intensief! Vamossss!

(Translated by Google)
I opted for the intensive course (online). Great to do. Good books and good teaching material. A group of 7 is very doable. And Frank knows what he's talking about. If necessary, he will provide additional explanations and examples. I'm moving on to beginners 2 intensive! Vamossss!

2022-12-13 16:19:02

Anke Janssen

2022-12-13 12:39:49

Marieke Voshaar

2022-11-10 20:35:55

Sylvana Meijer

Fuentes heeft professionele leerkrachten. Het tempo is precies goed, de lesstof duidelijk en afwisselend. De leerlingen zijn gemotiveerd.

(Translated by Google)
Fuentes has professional teachers. The pace is just right, the teaching material clear and varied. The students are motivated.

2022-11-10 12:38:21

William Mettendaf

Docent Gladys zet zich 2005 in voor haar cursisten.

(Translated by Google)
In 2005, teacher Gladys is committed to her students.

Ook enthousiast geworden? Schrijf je in voor een cursus Spaans bij Fuentes