Niveautest Spaans

Niveautest Spaans

Om je niveau goed te bepalen, starten we met 30 basisvragen. Is je score voldoende? Dan kun je direct door naar de volgende toets. Bij goede scores kun je in totaal maximaal 10 toetsen maken. Op die manier krijg je een goede indicatie van je niveau ten op zichte van het cursusaanbod bij Fuentes. Bekijk op basis van het advies de inhoud van de verschillende cursussen en het bijbehorende cursusaanbod.

Reviews

René

René

“De cursus Spaans in Valencia was zeer zeker een rijke aanvulling op mijn cursus Spaans bij Fuentes in Nederland. Prachtig oud gebouw, deels gebaseerd op eeuwenoude elementen!”

Brian

Brian

“Ik heb alle cursussen gevolgd, ook in Valencia. Gezellige, ontspannen sfeer, fijn online lesmateriaal en inspirerende docenten. Nu kan ik in een Spaans dorpje een gesprek aanknopen met een lokale bewoner. Geweldig!”

Ludo

Ludo

“Een perfecte mogelijkheid om mijn Spaans verder uit te breiden naar het gewenste niveau. De lessen worden verrassend goed gegeven (door een native Spaanstalige docente) waarbij de behandelde stof tijdens de les op een interactieve wijze wordt gebruikt.”

Beate

Beate

“Na een paar cursussen elders te hebben gevolgd, heb ik bij Fuentes gevonden wat ik zocht! Duidelijk lesmateriaal, veel aanbod van video's en grammatica en bovendien een fijne leerkracht. Daarmee gaat het zéker lukken, om de Spaanse taal eigen te maken.”