Spaans gevorderden 1

Spaans gevorderden 1

Start nieuwe groepscursussen Spaans: 6 mei 2020. Je volgt de lessen klassikaal op afstand (online) met maximaal 6 klasgenoten. Je hebt (live) les met een docent van Fuentes. Het lesmateriaal (lesboek, uitwerkingen, audio's, video's en eindtoets) is 2 weken voor de start beschikbaar in je acount. Let op: 20 april is de laatste inschrijfdag. Vanaf 31 augustus kun je deze cursus Spaans weer volgen op locatie.

In verband met Nationale Dodenherdenking (4 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) geldt op maandag een aangepast rooster. De cursussen starten een week later, op maandag 11 mei en bestaan uit 8 lessen van 85 minuten. Op die manier is de totale lestijd ongeveer gelijk aan de cursussen van 9 lessen (op de andere dagen).

Deze cursus sluit aan op Spaans conversatie A2. Kies voor deze cursus wanneer je de vaardigheden beheerst die bij de voorgaande cursussen Spaans zijn behandeld. Nieuw bij Fuentes? Dan gaan we ervan uit dat je de Spaanse taal beheerst op tenminste niveau A2. Bij twijfel: maak eerst de niveautest.

Je gaat deze grammaticale onderdelen leren:

  • De pluscuamperfecto (Nunca había estado en ...)
  • De subjuntivo (Quiero que tengas paciencia.)
  • Belangrijke voegwoorden (aunque, sin embargo)

En dit kun je dan aan het einde van de cursus:

  • Je kunt vertellen over dingen die je niet eerder hebt gedaan.
  • Je kunt een gesprek voeren over online winkelen.
  • Je kunt iets aanbevelen of een wil/wens uitdrukken.
  • Je kunt vertellen waar jouw ideale vakantiebestelling aan moet voldoen.
  • Je kunt uitleggen waarom iets volgens jou niet (helemaal) waar is.

Om deze doelstellingen te bereiken, moet je, naast de lessen, uitgaan van 5 tot 7 uur studietijd per week. Reken verder op een pittig tempo en veel aandacht voor de spreekvaardigheid. Je kunt thuis uitgebreid verder oefenen met de opdrachten (Tareas) uit het lesboek. 

Het eindniveau van deze cursus is B1.1. Bij deze cursus hoort geen certificaat. Dit ontvang je bij het bereiken van niveau B1 aan het einde van de cursus Spaans conversatie B1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.