Spaans gevorderden 1

Spaans gevorderden 1

Deze cursus sluit aan op Spaans conversatie A2 en Spaans taal en cultuur A2. Kies voor deze cursus wanneer je de vaardigheden beheerst die bij de voorgaande cursussen Spaans zijn behandeld. Nieuw bij Fuentes? Dan gaan we ervan uit dat je de Spaanse taal beheerst op tenminste niveau A2.

Dit ga je leren bij de cursus Spaans gevorderden 1:

  • Je gaat in gesprek over de toekomst (je leert de Futuro, de Toekomende Tijd).
  • Je leert hoe je aanbevelingen kunt doen (je leert de Condicional, de Verleden Toekomende Tijd).
  • Je gaat in gesprek over online winkelen (je leert de belangrijkste conjunciones, voegwoorden).
  • Je gaat in gesprek over je ideale vakantiebestemming (je leert de Subjuntivo, de aanvoegende wijs).
  • Je gaat in gesprek over je ideale huis in Spanje (je oefent verder met de Subjuntivo).

Om deze doelstellingen te bereiken, moet je, naast de lessen, uitgaan van 5 tot 7 uur studietijd per week. Reken verder op een pittig tempo en veel aandacht voor de spreekvaardigheid. Je kunt thuis uitgebreid verder oefenen met de opdrachten (Tareas) uit het lesboek. Bij de cursus hoort een grote hoeveelheid luisteroefeningen. Deze zijn ingesproken door native speakers uit Spanje, Venezuela en Mexico. Alle luisteroefeningen staan online op je persoonlijke pagina. Zo kun je oefenen waar en wanneer je wilt. Je zult in deze cursus een grote sprong maken met je Spaans, op weg naar niveau B1.

Het eindniveau van deze cursus is B1.1. Bij deze cursus hoort geen certificaat. Dit wordt uitgereikt bij het bereiken van niveau B1 aan het einde van de cursus Spaans conversatie B1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.