Spaans gevorderden 2

Spaans gevorderden 2

Nieuw boek vanaf mei 2020!

Start nieuwe groepscursussen Spaans: 6 mei 2020. Je volgt de lessen klassikaal op afstand (online) met maximaal 6 klasgenoten. Je hebt (live) les met een docent van Fuentes. Het lesmateriaal (lesboek, uitwerkingen, audio's, video's en eindtoets) is 2 weken voor de start beschikbaar in je acount. Let op: 20 april is de laatste inschrijfdag. Vanaf 31 augustus kun je deze cursus Spaans weer volgen op locatie.

In verband met Nationale Dodenherdenking (4 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) geldt op maandag een aangepast rooster. De cursussen starten een week later, op maandag 11 mei en bestaan uit 8 lessen van 85 minuten. Op die manier is de totale lestijd ongeveer gelijk aan de cursussen van 9 lessen (op de andere dagen).

De cursus Spaans gevorderden 2 sluit aan op Spaans gevorderden 1 van Fuentes. Heb je ergens anders Spaans geleerd op niveau B1.1? Dan ben je uiteraard van harte welkom om bij Fuentes aan te sluiten en je Spaans verder te verbeteren. 

Dit ga je leren bij Spaans gevorderden 2 :

  • Je herhaalt uitgebreid de vorm en het gebruik van de presente de subjuntivo.
  • Je herhaalt uitgebreid de vorm en het gebruik van de verleden tijden (imperfecto, indefinido).
  • Je leert hoe je de gebiedende wijs moet maken en gebruiken (imperativo afirmativo y negativo).

De volgende thema's worden behandeld:

  • Preparar un viaje en avión.
  • Hablar sobre los cambios en nuestros países.
  • Dar consejos, instrucciones y órdenes.
  • Ayudar a los amigos.
  • Guardar y tirar cosas.
  • Hablar sobre actividades de ocio.

Om het eindniveau van deze cursus te behalen (niveau B1.2), moet je, naast de lessen, uitgaan van 5 tot 7 uur studietijd per week. Reken op een pittig tempo. Tijdens de les werk je uitgebreid aan het verbeteren van je spreekvaardigheid. De grammaticale opdrachten maak je thuis. Je kunt online de teksten en oefeningen van deze cursus beluisteren op je persoonlijke pagina. Deze zijn ingesproken door native speakers uit Spanje en Latijns-Amerika. Zo kun je overal en altijd je Spaans oefenen en verbeteren.

Let op: Bij deze cursus hoort geen certificaat. Dit ontvang je aan het einde van de vervolgcursus: Spaans conversatie B1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.