Spaans leren in Spanje?

Doe mee met een cursus Spaans in Spanje! Een geweldige manier om je Spaans in de praktijk te brengen in een heerlijke Spaanse stad. 

Onze cursussen Spaans in Spanje

Nuestros cursos de español en España

Spaans leren in Valencia

Zin om een weekje je Spaans te oefenen en verder te verbeteren onder de Spaanse zon? Doe mee met de cursus Spaans in Valencia! Goed bereikbaar, een heerlijk klimaat en een prachtige, moderne school in het hart van de stad. Je kiest een week waarin je de lessen op locatie kunt volgen en je draait dan mee met een lopende klas, op je eigen niveau.

Lees meer

Spaans leren in Málaga

Málaga is een heerlijke stad die steeds aantrekkelijker wordt. Vroeger vooral een startpunt voor vakanties aan de Costa del Sol, tegenwoordig ook een plek om meerdere dagen in rond te slenteren. De stad wordt in hoog tempo opgeknapt en er komen steeds meer hippe plekjes bij, zoals Muelle Uno aan het water. De school ligt midden in het oude centrum, je volgt les op je eigen niveau in een lopende klas en wandelt na je les zo het terras op!

Lees meer

Spaans leren in Madrid

Madrid is echt een wereldstad waar voor iedereen iets te beleven valt. Vergaap je aan de kunst in het Prado-museum, strijk neer op een bankje in het Retiro-park of drink wat op een hip terras. Je volgt je lessen op je eigen niveau in een (meestal) al lopende klas van International House Madrid, waar we al jaren succesvol mee samenwerken. Centraal gelegen en: fantastische docenten!

Lees meer

Spaans leren in Sevilla

Sevilla is een zinderende stad waar je het echte Andalusische temperament op straat voelt. De school ligt midden in het historische centrum, omringd door leuke barretjes en restaurants. Fuentes werkt al jaren met de school samen, cursisten vinden het een heerlijke plek. Geef je Spaans een boost door een week mee te draaien met een lopende klas. 

Lees meer

Spaans leren in Cádiz

Nog niet ontdekt door het massatoerisme en zeker een aanrader: Cádiz. Je hebt les op een moderne school op loopafstand van het strand en het sfeervolle oude centrum. Geef je Spaans een boost door een week mee te draaien met een lopende klas. Waai na je les lekker uit op het strand, geniet van de terrasjes en kom in contact met de vriendelijke gaditanos. Blijf je wat langer? Ontdek dan de prachtige, uitgestrekte zandstranden net buiten de stad. 

Lees meer

Spaans leren in Valencia

Zin om een weekje je Spaans te oefenen en verder te verbeteren onder de Spaanse zon? Doe mee met de cursus Spaans in Valencia! Goed bereikbaar, een heerlijk klimaat en een prachtige, moderne school in het hart van de stad. Je kunt individueel meedoen maar nog leuker is het, om met onze groepsreis mee te gaan. Het hele jaar door beschikbaar!

Lees meer