Spaans conversatie B2

Spaans conversatie B2

Cursusprijs is inclusief Spaanse verhalenbundel (+ cd). Deze wordt de eerste les door je docent uitgedeeld.

Spreek je Spaans op hoog niveau (ongeveer niveau B2) en wil je vooral je spreekvaardigheid en woordenschat op dit niveau verder verbeteren? Dan is Spaans conversatie B2 een geschikte cursus voor je.

Deze cursus sluit aan op Spaans vergevorderden 2. Tijdens de lessen wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van je Spaans op niveau B2. We werken met een mooie Spaanse verhalenbundel: Relatos 2. Dit boek bestaat uit korte verhalen met opdrachten en een cd. De lessen worden volledig in het Spaans gegevens door een native speaker. Let op: bij deze cursus hoort geen reader. 

Tijdens de laatste les wordt het certificaat B2 uitgedeeld als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist. Je bent dan ook goed voorbereid op het DELE B2 examen dat wordt georganiseerd door het Instituto Cervantes in Utrecht. Dit diploma wordt wereldwijd erkend en is een mooie aanvulling op je CV.

Wil je na afloop je Spaans op niveau houden? Dan kun je meedoen met de vervolgcursus: Spaans op niveau. Hierbij heb je iedere week een les waarbij een actueel onderwerp wordt besproken in een kleine groep. Je hebt altijd les van een native speaker. Je kunt deze cursus volgen zovaak je wilt: iedere cursusperiode werken we met een nieuwe uitgave van het tijdschrift Punto y Coma

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.