Spaans conversatie A1

Spaans conversatie A1

Deze cursus kun je eventueel combineren met Spaans halfgevorderden 1 op dezelfde dag. 

Spreek je Spaans op basisniveau en wil je vooral je spreekvaardigheid verbeteren? Doe dan mee met de cursus Spaans Conversatie A1! Deze cursus sluit aan op Spaans beginners 2. We gaan ervan uit dat je in ieder geval de Presente en de Pretérito perfecto beheerst (de lesstof van de vorige 2 cursussen). 

Onder begeleiding van je docent train je intensief met het verbeteren van je spreekvaardigheid in het Spaans. Je doet dit met opdrachten uit de reader. Verder lees je je eerste Spaanse boekje. Door veel te lezen, spreken en luisteren, gaat je niveau in hoog tempo omhoog.  

Aan het einde van deze cursus heb je het Europese niveau A1 bereikt. Dit niveau staat vermeld op het certificaat dat tijdens de laatste les wordt uitgedeeld. Je ontvangt het certificaat als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist. Je bent hiermee ook goed voorbereid op het DELE A1 examen dat wordt georganiseerd door het Instituto Cervantes. Ben je de laatste les niet aanwezig? Maak dan een afspraak met je docent zodat deze het certificaat op een ander moment kan uitreiken.

De vervolgcursus is: Spaans halfgevorderden 1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.