Over Fuentes

Welkom bij Fuentes, de grootste Spaanse talenschool van Nederland! Lees hier wie we zijn en wat we doen.

Fuentes: 'Spaans in pittig tempo'

Fuentes is een Spaanse talenschool met een cursusaanbod in 30 steden in Nederland. We organiseren onze groepscursussen Spaans ook online. Vanuit ons hoofdkantoor in de Witte de Withstraat in hartje Rotterdam organiseren we sinds 2002 cursussen Spaans 'in pittig tempo'. Daarnaast werken we samen met scholen in Valencia, Sevilla, Madrid, Málaga en Cádiz.

We hebben ons volledig gespecialiseerd in cursussen Spaans. Daar zit onze kracht en dat is onze kwaliteit. 

Hoge kwaliteit en topdocenten!

Ons doel is altijd duidelijk geweest: we willen je in hoog tempo goed Spaans leren spreken. En we geloven dat dat het beste werkt onder begeleiding van een professionele docent, met modern lesmateriaal en samen met anderen. Op één van onze prettige locaties of online vanuit huis. Zo blijf je gemotiveerd en is Spaans leren veel leuker!

Daarnaast kun je je Spaans in korte tijd een enorme 'boost' geven door je cursus bij Fuentes af te sluiten met een week intensief Spaans op een van onze partnerscholen in Spanje. We geloven dat de combinatie van een talencursus Spaans in Nederland en aansluitend in Spanje de perfecte en meest inspirerende manier is om de taal echt snel en goed te leren. 

Flexibel en betaalbaar Spaans leren

We willen je goed en snel Spaans leren tegen een scherpe prijs. Inschrijfgeld en dure boeken: daar doen we niet aan. Je lesmateriaal is daarom inbegrepen bij het cursusgeld: je kunt het downloaden via je persoonlijke cursuspagina. Bij sommige cursussen heb je nog een extra boek of boekje nodig. Dat vertellen we je dan duidelijk bij de cursusomschrijving.

De lesboeken worden regelmatig vernieuwd. Zo kun je altijd rekenen op up-to-date lesmateriaal.

Heb je een wisselend rooster op je werk of kun je een keer niet naar de les komen? Bij Fuentes kun je je les binnen een cursusperiode inhalen op een andere dag of locatie, als jouw cursus daar ook gegeven wordt. Maar je kunt de les ook online inhalen vanuit huis of waar je maar wilt. Zonder extra kosten. We willen graag dat je zo veel mogelijk lessen volgt, samen met je docent en klasgenoten: het is de beste manier om je motivatie vast te houden en je doel te bereiken.

Foto: de jaarlijkse docentendag van Fuentes

fuentes-cursus-spaans-docententeam

(Bijna) 5 sterren, vinden onze cursisten

Regelmatig evalueren we onze cursussen. Daar komen altijd prachtige resultaten uit en mooie anekdotes. Ruim 95% beveelt een cursus Spaans bij Fuentes aan, iedere periode weer. Veel genoemd op de evaluatieformulieren:

  • prettige sfeer, fijne docent
  • lekker hoog tempo en veel Spaans spreken
  • mooi, modern lesmateriaal
  • vriendelijke en vlotte klantenservice
  • online: fijn vanuit huis en toch een stok achter de deur

Iedere 5 weken een nieuwe start

Is dít het moment voor je om Spaans te gaan leren? Bij Fuentes kun je iedere 5 weken starten, ook in de zomer. Bij twijfel over je niveau kun je de online niveautest maken. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen. 

Wat ons het meest inspireert:

Aan het einde van iedere periode zien we de klassenfoto's voorbijkomen op onze Facebook-pagina en ons Instagram-account. Tevreden gezichten, omdat er een nieuw doel is bereikt, nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en de hersens weer eens flink aan het werk zijn gezet. Een betere inspiratiebron om onze cursussen verder te verbeteren, is er voor ons niet.

¡Hasta pronto!

Wil je Spaans leren? Bekijk het cursusaanbod en ga starten. We zien je snel, ¡hasta pronto!

Reviews

Beate

Beate

“Na een paar cursussen elders te hebben gevolgd, heb ik bij Fuentes gevonden wat ik zocht! Duidelijk lesmateriaal, veel aanbod van video's en grammatica en bovendien een fijne leerkracht. Daarmee gaat het zéker lukken, om de Spaanse taal eigen te maken.”

Gail

Gail

“Spaans, zo'n mooie taal! Dat wil ik óók spreken en verstaan. Nu ruim een jaar bezig met de cursus. Mede dankzij de enthousiaste docent en gemotiveerde medecursisten ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.”

Sandra

Sandra

“Op een leuke en duidelijke manier krijgen we door onze leraar (Christian) de Spaanse taal beetje bij beetje onder de knie. Inmiddels heeft zich een enthousiaste groep gevormd die cursus na cursus bij Fuentes blijft volgen.”

Jean Paul

Jean Paul

“Het leuke aan online is dat het makkelijk is zelf te regelen en op jou gewenst tijdstip zonder poespas. Je krijgt veel tips en vrijwel alles in het Spaans gecommuniceerd. Inmiddels ben ik 3 jaar verder en aan mijn laatste cursus beland. ¡Fántastico!”