Spaans op niveau intensief

Spaans op niveau intensief

Volg de complete cursus Spaans op niveau in 5 weken! S

Start nieuwe cursussen: 
> 11 oktober 2021 
(intensieve cursussen Spaans van 5 lessen, online)
> 15 november 2021
 (alle niveaus, online en op locatie)

Spreek je Spaans op hoog niveau (tenminste B1) en wil je je kennis op peil houden? Doe dan mee met de online cursus Spaans op niveau van Fuentes in een leuke groep (maximaal 7 deelnemers) in een pittig tempo. Dé cursus die je elke periode opnieuw kunt volgen om je Spaans op peil te houden! 

Het eindniveau ligt tussen B1-B2.

Iedere week kom je met je klas bij elkaar en praat je over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard onder begeleiding van een native speaker uit Spanje of Latijns-Amerika. Het tempo ligt hoog, maar er is volop ruimte om vragen te stellen die te maken hebben met grammatica of woordenschat. Het is een ideale manier om je Spaans bij te houden en verder te verbeteren. 

Bij deze cursus wordt het tijdschrift Punto y Coma gebruikt. Dit tijdschrift moet je zelf aanschaffen via de link bij je lesmateriaal (kosten circa €15). Daarnaast zal je docent ook ander lees- en oefenmateriaal gebruiken om zoveel mogelijk te werken aan het verbeteren van je spreekvaardigheid in het Spaans. 

De cursus Spaans op niveau is bestemd voor iedereen die Spaans spreekt op tenminste niveau B1. Dit betekent dat je de volledige Spaanse grammatica beheerst die is behandeld bij de cursussen Spaans van Fuentes t/m Gevorderden 2, een gesprek kunt voeren in de verleden tijd en ruime kennis hebt van de subjuntivo

Je kunt de cursus Spaans op niveau zo vaak volgen als je wilt. De onderwerpen wisselen iedere cursusperiode doordat er altijd wordt gewerkt met de laatste versie van het tijdschrift Punto y Coma

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.