Spaans conversatie B1

Spaans conversatie B1

Deze cursus kun je eventueel combineren met Spaans taal en cultuur B1.

Ben je op zoek naar een cursus Spaans waarbij je je spreekvaardigheid op hoog niveau verbetert in een flink tempo? Dan is Spaans conversatie B1 een goede keuze.

Deze cursus Spaans sluit aan op Spaans gevorderden 2. Je kunt de cursus ook volgen wanneer je ergens anders Spaans hebt geleerd en de taal beheerst op niveau B1. De belangrijkste onderdelen van de voorgaande cursussen worden herhaald aan de hand van spreekopdrachten. Je docent maakt een selectie van de oefeningen die in de klas worden behandeld. Je gaat ook een nieuw boekje lezen op niveau B1. Je spreekvaardigheid Spaans zal aanzienlijk verbeteren en je kunt de grammatica die is behandeld bij de vorige cursussen nu ook echt correct toepassen in een gesprek.

Enkele thema's die je kunt verwachten zijn:

  • Hablar sobre el futuro y reaccionar ante predicciones.
  • Dar consejos a un/a amigo/a o a un familiar. 
  • Hablar de deseos.
  • Contar anécdotas del pasado.
  • Preparar una mudanza.
  • Hablar sobre la comida típica de países latinoamericanos.

Aan het einde van deze cursus heb je het Europese niveau B1 bereikt. Je ontvangt tijdens de laatste les het certificaat waar dit niveau op vermeld staat. Je komt in aanmerking voor het certificaat als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist. Ben je de laatste les niet aanwezig? Maak een afspraak met je docent zodat deze op een ander moment het certificaat kan uitreiken.

De vervolgcursus is: Spaans taal en cultuur B1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.