Spaans taal en cultuur B1

Spaans taal en cultuur B1

Start nieuwe groepscursussen Spaans: 6 mei 2020. Je volgt de lessen klassikaal op afstand (online) met maximaal 6 klasgenoten. Je hebt (live) les met een docent van Fuentes. Het lesmateriaal (lesboek, uitwerkingen, audio's, video's en eindtoets) is 2 weken voor de start beschikbaar in je acount. Let op: 20 april is de laatste inschrijfdag. Vanaf 31 augustus kun je deze cursus Spaans weer volgen op locatie.

In verband met Nationale Dodenherdenking (4 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) geldt op maandag een aangepast rooster. De cursussen starten een week later, op maandag 11 mei en bestaan uit 8 lessen van 85 minuten. Op die manier is de totale lestijd ongeveer gelijk aan de cursussen van 9 lessen (op de andere dagen).

Wil je je Spaans verbeteren op hoog niveau (B1)? Zoek je een opfriscursus Spaans op gevorderden niveau? Wil je meer leren over de fascinerende cultuur van Spaanstalige landen? Dan is de cursus Spaans taal en cultuur B1 van Fuentes een goede keuze.

Deze cursus Spaans bestaat voor een groot deel uit spreekopdrachten waarbij gebruik wordt gemaakt van de volgende werkwoordstijden:

  • presente de indicativo + presente de subjuntivo
  • pretérito perfecto (voltooide tijd)
  • pretérito indefinido (verleden tijd)
  • pretérito imperfecto (verleden tijd)
  • futuro simple (toekomende tijd)
  • condicional (verleden toekomende tijd)

Deze cursus sluit aan op Spaans conversatie B1 van Fuentes en is bestemd voor iedereen die actief wil oefenen met alle grammaticale onderdelen die horen bij niveau B1. Je kunt de cursus eventueel combineren met Spaans conversatie B1 of Spaans voor vergevorderden 1. 

Heb je niet meer dan 2 lessen gemist en de cursus succesvol afgesloten? Dan ontvang je het certificaat van deelname waarop het eindniveau staat vermeld.

De cursus is een uitstekende voorbereiding op het DELE examen B1 van het Instituto Cervantes en op de cursus Spaans vergevorderden 1 van Fuentes.

Je werkt met het prachtige boek El mundo en español nivel B. Dit boek moet je zelf aanschaffen. Je kunt het bestellen via de link op je persoonlijke pagina. Je docent maakt een selectie uit de artikelen uit het boek.

De vervolgcursus is: Spaans vergevorderden 1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.