Spaans taal en cultuur A2

Spaans taal en cultuur A2

Let op: deze cursus wordt vanaf 2 september 2019 voor de laatste keer georganiseerd. Vanaf november bestaat het traject Spaans halfgevorderden van Fuentes uit Spaans halfgevorderden 1,2 en 3, gevolgd door de cursus Spaans conversatie A2.

Deze cursus sluit aan op Spaans conversatie A2. Je kunt de twee cursussen eventueel ook allebei volgen.

Deze cursus is bestemd voor iedereen die al een stevige basiskennis van het Spaans heeft (niveau A2).

Heb je al een stevige basiskennis van het Spaans (niveau A2) en wil je je Spaans verder verbeteren? Zoek je een opfriscursus Spaans omdat je al een aantal cursussen hebt gevolgd en de draad weer wilt oppakken? Wil je intensief oefenen met het gebruik van de verleden tijden in het Spaans en tegelijk meer te weten komen over de fascinerende cultuur van Spanje, Argentinië, Mexico en andere Spaanstalige landen? Dan is dit de perfecte cursus Spaans voor je.

Bij deze cursus wordt gewerkt met El mundo en español, een prachtig boek over uiteenlopende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Las mujeres en el cine de Almodóvar
  • Rafael Nadal: el número 1
  • El camino de Santiago
  • El tango en Buenos Aires
  • El origen del Flamenco

Het boek zit niet bij de cursusprijs inbegrepen en is te bestellen bij een externe partij in je account (€32,25 inclusief verzendkosten). De cursus Taal en cultuur A2 sluit aan op Spaans conversatie A2 van Fuentes. Je kunt de cursus ook volgen als je ergens anders Spaans hebt geleerd en de taal op ongeveer niveau A2 beheerst. Je gaat actief oefenen met de grammaticale onderdelen die tot nu toe behandeld zijn. De nadruk ligt daarbij op het gebruik van de verleden tijden (Indefinido en Imperfecto). 

De cursus biedt een uitstekende voorbereiding op het DELE examen A2 van het Instituto Cervantes en op de vervolgcursus: Spaans gevorderden 1 van Fuentes. Bij deze laatste cursus ga je verder werken naar het volgende niveau: B1.

Tijdens de laatste les wordt het certificaat uitgereikt: Español Lengua y Cultura nivel A2. Het certificaat wordt verstrekt als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.