Cursus Spaans in - online leslokaal

Filter op een specifieke cursus

Spaans in - online leslokaal

De complete cursus Spaans van Fuentes, online met je docent, in 5 weken.

  • 5 lessen van 2,5 uur
  • Online in een kleine groep
  • Kies uit meerdere lesdagen en lestijden
  • Live les van je docent
  • Inclusief lesmateriaal van Fuentes
  • Doe mee via computer, laptop, tablet of smartphone

De online cursus Spaans bij Fuentes: een pittige cursus Spaans in een kleine klas (maximaal 6 deelnemers) met veel persoonlijke aandacht van je docent. De cursus wordt verzorgd via 'Skype vergaderen.' Je hebt alleen je Fuentes account nodig. Je docent mailt iedere week een link waarmee je naar de les kunt. Verder heb je een goede internetverbinding nodig, een smartphone of computer of laptop met microfoon en eventueel camera, en je Fuentes-lesboek. Je lesboek kun je downloaden maar je kunt ook een papieren versie bestellen via de knop bij je lesmateriaal. Met een papieren boek is het vaak prettiger werken in combinatie met je les op het scherm.

Je leert de taal in hoog tempo onder begeleiding van een professionele docent. Je werkt met prachtig lesmateriaal dat regelmatig wordt vernieuwd. Je kunt je lesboek, audio's, video's en toetsen gratis downloaden op je persoonlijke cursuspagina van Fuentes. Zo kun je oefenen waar en wanneer je wilt. Een geweldige ervaring!

Reken naast de lessen op zo'n 5-7 uur zelfstudie per week om de doelstellingen te halen volgens het Europees Referentiekader.

Online Spaans leren bij Fuentes: dezelfde cursus, gewoon vanuit huis!

Onderstaande kaartje is niet van toepassing voor de online cursussen. Scroll direct door naar beneden om je in te schrijven voor een van de online cursussen!

 

De locatie in - online leslokaal

Bekijk alle cursuslocaties