Madrid

Spaans in Madrid

  • Eindniveau:
  • Duur: 5 lessen
  • Prijs: € 300

Spaans in Madrid

Scroll naar beneden voor het cursusaanbod Spaans in Madrid

Zin om een weekje je Spaans te oefenen en verder te verbeteren in een bruisende wereldstad? Doe mee met de cursus Spaans in Madrid! Een geweldige manier om je Spaans in praktijk te brengen en kennis te maken met de hoofdstad van Spanje.

Fuentes organiseert deze 5-daagse cursus Spaans in samenwerking met talenschool International House. De complete cursus kost €300. Dit is inclusief het lesboek, dat na het bepalen van je niveau op de school zal worden uitgereikt. 

Wil je langer blijven? Dat kan! Je kunt ter plekke er altijd nog een of meerdere weken aan vast plakken. Het is ook mogelijk om dit vooraf via Fuentes te boeken.

Let op: je moet tenminste de cursus Spaans beginners 1 (of hoger) hebben afgerond (bij Fuentes of bij een andere talenschool) om deel te kunnen nemen. 

De cursus Spaans in Madrid

  • 20 lessen: (4 lesuren per dag) van maandag t/m vrijdag, van 09:30-13:30 uur.
  • Je stroomt in bij een (meestal al lopende) groep op je eigen niveau.
  • In je klas zitten medecursisten van Fuentes en studenten uit andere landen.
  • Lessen die je in deze week bij Fuentes volgt, kunnen niet worden ingehaald.

De school

Deze groepscursus Spaans wordt georganiseerd op onze partnerschool International House. De school ligt centraal, in een levendige wijk met veel café's, restaurants en winkels. We werken al jaren met deze school samen en veel cursisten van Fuentes hebben er inmiddels een of meerdere cursussen gevolgd. Je kunt rekenen op professionele docenten, een moderne lesmethode en lessen in mooie lokalen in het centrum van de stad. 

Je verblijf in Madrid

Je kunt zelf een hotel of appartement zoeken, bijvoorbeeld via Airbnb, maar de school kan ook accommodatie voor je regelen. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met de school in Madrid.

De reis naar Madrid

Je vlucht naar Madrid moet je zelf regelen. 

.

Cursus Spaans in Madrid

De locatie in Madrid

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven Bekijk cursusinformatie

Spaans in Madrid

Deze cursus is ook online te volgen:

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
Let op: bijna vol! maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 23-10-2023 Bekijk rooster 09-10-2023 27541 Let op: bijna vol! Inschrijven
maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 13-11-2023 Bekijk rooster 30-10-2023 26376 Inschrijven
maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 11-12-2023 Bekijk rooster 27-11-2023 26377 Inschrijven

Reviews

Natasja

Natasja

“Drie certificaten heb ik inmiddels gehaald en ik ga zeker door! Voor het eerst vind ik leren leuk en dat komt door de manier van lesgeven. ¡Muchas gracias, Paola!”

Nanda

Nanda

“Met Fuentes Spaans leren is leuk en precies het goede tempo. Het les materiaal is een combinatie van lezen, videos en luisteren - heel handig met een QR code voor elke oefening. De docenten spreken zo veel mogelijk spaans in de les, dus je kan veel leren”

Rita

Rita

“Ik ben blij dat ik bij Fuentes ben terechtgekomen om Spaans te leren. Zowel online als op locatie bevallen de cursussen goed! De lesstof is overzichtelijk opgebouwd en met de docenten die ik tot nu toe had, heb ik het erg getroffen. Zeker aan te raden!”

Beate

Beate

“Na een paar cursussen elders te hebben gevolgd, heb ik bij Fuentes gevonden wat ik zocht! Duidelijk lesmateriaal, veel aanbod van video's en grammatica en bovendien een fijne leerkracht. Daarmee gaat het zéker lukken, om de Spaanse taal eigen te maken.”