Madrid

Spaans in Madrid

  • Eindniveau:
  • Duur: 5 lessen
  • Prijs: € 300

Spaans in Madrid

Scroll naar beneden voor het cursusaanbod Spaans in Madrid

Zin om een weekje je Spaans te oefenen en verder te verbeteren in een bruisende wereldstad? Doe mee met de cursus Spaans in Madrid! Een geweldige manier om je Spaans in praktijk te brengen en kennis te maken met de hoofdstad van Spanje.

Fuentes organiseert deze 5-daagse cursus Spaans in samenwerking met talenschool International House. De complete cursus kost €300. Dit is inclusief het lesboek, dat na het bepalen van je niveau op de school zal worden uitgereikt. Na het maken van een niveautest van de school en een kort gesprekje tijdens de eerste ochtend word je ingedeeld in een (meestal al lopende) groep. 

Wil je langer blijven? Dat kan! Je kunt ter plekke er altijd nog een of meerdere weken aan vast plakken. Het is ook mogelijk om dit vooraf via Fuentes te boeken. In de zomer hebben we geen aanbod in verband met het grote aantal jongeren in die periode. Ga je een week? Dan raden we je aan daarna geen cursus over te slaan in Nederland. De cursusweek in Madrid bestaat uit meer lesuren, maar is minder intensief dan onze cursussen in Nederland. 

Let op: je moet tenminste de cursus Spaans beginners 1 (of hoger) hebben afgerond (bij Fuentes of bij een andere talenschool) om deel te kunnen nemen. 

De cursus Spaans in Madrid

  • 20 lessen: (4 lesuren per dag) van maandag t/m vrijdag, van 09:30-13:30 uur.
  • Je stroomt in bij een (meestal al lopende) groep op je eigen niveau.
  • In je klas zitten medecursisten van Fuentes en studenten uit andere landen. Hou er rekening mee dat dit ook voornamelijk jongeren kunnen zijn. 
  • Lessen die je in deze week bij Fuentes volgt, kunnen niet worden ingehaald.

De school

Deze groepscursus Spaans wordt georganiseerd op onze partnerschool International House. De school ligt centraal, in een levendige wijk met veel café's, restaurants en winkels. We werken al jaren met deze school samen en veel cursisten van Fuentes hebben er inmiddels een of meerdere cursussen gevolgd. Je kunt rekenen op professionele docenten, een moderne lesmethode en lessen in mooie lokalen in het centrum van de stad. 

Je verblijf in Madrid

Je kunt zelf een hotel of appartement zoeken, bijvoorbeeld via Airbnb, maar de school kan ook accommodatie voor je regelen. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met de school in Madrid.

De reis naar Madrid

Je vlucht naar Madrid moet je zelf regelen. 

.

Je volgt de lessen bij:

International House Madrid (locatie Alonso Martínez)
C/ Zurbano 8
28010 Madrid

De locatie in Madrid

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven Bekijk cursusinformatie

Spaans in Madrid

Deze cursus is ook online te volgen:

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
Let op: bijna vol! maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 15-04-2024 Bekijk rooster 01-04-2024 28481 Let op: bijna vol! Inschrijven
Let op: bijna vol! maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 06-05-2024 Bekijk rooster 22-04-2024 28482 Let op: bijna vol! Inschrijven
maandag 09:00 - 13:30 09:00 - 13:30 International House Madrid 03-06-2024 Bekijk rooster 20-05-2024 28483 Inschrijven

Reviews

Sanne

Sanne

“Native speakers uit verschillende landen bij verschillende cursussen, waardoor je ook veel accenten meekrijgt en leert. Erg handig om in alle Spaanstalige landen je weg te kunnen vinden!”

Bella

Bella

“In pittig tempo Spaans leren, onder zeer professionele en enthousiaste begeleiding van onze Chileense docente. Met een leuke groep mensen en een gezellige sfeer in de lessen. De ideale manier om de taal in rap tempo te leren! Op naar het volgende niveau.”

Jean Paul

Jean Paul

“Het leuke aan online is dat het makkelijk is zelf te regelen en op jou gewenst tijdstip zonder poespas. Je krijgt veel tips en vrijwel alles in het Spaans gecommuniceerd. Inmiddels ben ik 3 jaar verder en aan mijn laatste cursus beland. ¡Fántastico!”

Céline

Céline

“Lekker pittig tempo en veel Spaans spreken in de les. Het was de perfecte voorbereiding voor mijn verhuizing naar Barcelona. ¡Gracias, Fuentes!”