Lelystad

Cursus Spaans

Spaans in Lelystad

Spaans leren in een pittig tempo? Dat kan nu ook in Lelystad! We organiseren onze cursussen Spaans in Lelystad op dinsdagavond op het MBO College, midden in de stad op 5 minuten lopen van het station!

De standaard cursus Spaans bestaat uit 9 lessen van 75 minuten. Reken op veel aandacht voor spreekvaardigheid. Vanaf de eerste les ga je al veel spreken waardoor je het Spaans goed leert. Je hoeft bij de reguliere cursussen geen boeken aan te schaffen: het lesboek kun je zonder extra kosten downloaden en eventueel printen via de link in je persoonlijke account.

De cursussen worden gegeven op het ROC College Lelystad (Agorawagenplein 1).

Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Lelystad:

De locatie in Lelystad

Bekijk alle cursuslocaties

Spaans beginners 1 in Lelystad

Deze cursus is ook online te volgen:

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
dinsdag 18:45 - 20:00 18:45 - 20:00 MBO College Lelystad 10-09-2024 Bekijk rooster 19-08-2024 30438 Inschrijven
dinsdag 20:15 - 21:30 20:15 - 21:30 MBO College Lelystad 10-09-2024 Bekijk rooster 19-08-2024 30439 Inschrijven

Reviews

Gail

Gail

“Spaans, zo'n mooie taal! Dat wil ik óók spreken en verstaan. Nu ruim een jaar bezig met de cursus. Mede dankzij de enthousiaste docent en gemotiveerde medecursisten ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.”

Micheline

Micheline

“De cursussen Spaans bij Fuentes lagen mede aan de basis van het realiseren van mijn droom: emigreren naar Spanje. Inmiddels woon ik vlakbij het strand in Valencia en spreek ik vloeiend Spaans!”

Ludo

Ludo

“Een perfecte mogelijkheid om mijn Spaans verder uit te breiden naar het gewenste niveau. De lessen worden verrassend goed gegeven (door een native Spaanstalige docente) waarbij de behandelde stof tijdens de les op een interactieve wijze wordt gebruikt.”

Bella

Bella

“In pittig tempo Spaans leren, onder zeer professionele en enthousiaste begeleiding van onze Chileense docente. Met een leuke groep mensen en een gezellige sfeer in de lessen. De ideale manier om de taal in rap tempo te leren! Op naar het volgende niveau.”