Spaans in Ibiza in Ibiza

  • Eindniveau:
  • Duur: 5 lessen
  • Prijs: € 285

Zin om je Spaans een boost te geven op het heerlijke Ibiza? Dan is dit jouw ideale cursus!  Ibiza is een klein eiland maar heeft voor iedereen iets te bieden: je vindt er mooie natuurgebieden om te wandelen of fietsen, prachtige stranden, leuke dorpjes, en natuurlijk een bruisend (en wereldberoemd) uitgaansleven. Ibiza-stad heeft een sfeervol centrum vol leuke restaurantjes en terrasjes. Vanuit de stad ben je zo op het strand of in de natuur. Dat is het grote voordeel van dit eiland: vanwege de korte afstanden kun je in korte tijd tot in alle uithoeken komen en zo de leukste plekjes bezoeken.

De complete cursus Spaans in Ibiza-stad bieden we aan voor €285. Dit is inclusief inschrijfgeld (€50) en lesmateriaal (€10). Wil je langer blijven? Dat kan! Ter plekke kun je je cursus altijd met een of meerdere weken verlengen. De school organiseert elke dag leuke extra activiteiten en excursies waar je aan mee kunt doen. Zo leer je het eiland nog beter kennen en kun je je Spaans verder oefenen.

Let op: je moet tenminste de cursus Spaans beginners 1 (of hoger) hebben afgerond om aan de cursus op Ibiza deel te kunnen nemen.

De cursus op Ibiza

  • 20 lessen (4 lesuren van 45 minuten per dag) van maandag t/m vrijdag, (meestal) 's morgens of 's middags (het rooster toont standaard de ochtendtijden)
  • Je stroomt in bij een (meestal al lopende) groep op je eigen niveau.
  • Niveautest thuis of tijdens eerste lesdag (08:00 uur)
  • In je klas zitten medecursisten van Fuentes en studenten uit andere landen.
  • Lessen die je in deze week bij Fuentes volgt, kunnen niet worden ingehaald.

Verblijf op Ibiza

Ibiza is qua accommodatie relatief duur. In het hoogseizoen zijn de prijzen erg hoog, vooral vanwege de vele bezoekers aan dance-feesten. We bieden daarom alleen cursussen aan buiten het echte hoogseizoen. Je kunt zelf een hotel of appartement zoeken, bijvoorbeeld via Airbnb. Je kunt ook via de school je accommodatie regelen, bijvoorbeeld bij een gastgezin. Dat is een stuk voordeliger en het kan leuk zijn om een weekje mee te draaien in een Spaans huishouden.

De reis naar Ibiza

Je vlucht regel je zelf. Ibiza-stad ligt dicht bij het vliegveld. Vanaf het vliegveld kun je eenvoudig met een bus of taxi naar de stad. Er is een groot aanbod van voordelige vluchten, o.a. via Transavia, Ryanair en Vueling. Wacht niet te lang: prijzen kunnen veranderen.

Spaans leren op Ibiza

De locatie in Ibiza

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Er zijn geen resultaten

Je zoekopdracht op Spaans in Ibiza in Ibiza heeft geen resultaten opgeleverd.
Bekijk alternatieve resultaten hieronder die je kan volgen op andere locaties en/of een ander niveau.

Deze cursus is ook online te volgen

Bekijk online cursus