Cursus Spaans in Eindhoven

Filter op een specifieke cursus

Spaans in Eindhoven

Op zoek naar een cursus Spaans in Eindhoven? Op dit moment is het nog niet mogelijk om les te geven in Eindhoven. Wel kun je meedoen met de online groepscursus Spaans van Fuentes! Je kunt iedere 5 weken starten. Reken op een pittig tempo en veel aandacht voor spreekvaardigheid. 

De standaard cursus Spaans bestaat uit 9 lessen van 75 minuten. Wil je nog sneller Spaans leren? Kies dan voor een intensieve cursus van 5 weken.

Je hoeft bij de reguliere cursussen geen boeken aan te schaffen: je lesboek is na inschrijving gratis online beschikbaar. Je hebt ook toegang tot alle luisteroefeningen, die zijn ingesproken door native speakers uit Spanje en Latijns-Amerika. Zo kun je je Spaans oefenen waar en wanneer je wilt.

De cursussen worden georganiseerd in Wijkcentrum De Dommel (Bennekelstraat 131, gratis parkeren in de wijk).

De andere locatie is het Summa College (locatie Sterrenlaan of locatie Willem de Rijkelaan). Bij de locatie aan de Sterrenlaan kun je gratis parkeren voor de deur. Kom je met de auto? Navigeer naar Sterrenlaan 10, maar kijk ook goed naar de borden:

Na het oversteken van de busbaan ga je met de bocht naar links (voor het rode fietspad) om een stukje de parallelweg langs de Sterrenlaan te volgen. Aan het eind draai je met de bocht naar rechts, het fietspad over, de parkeerplaats op. Nummer 10 is het witte gebouw, links. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar in de centrale hal.

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Eindhoven van Fuentes:

Alle locaties in Eindhoven

Bekijk alle cursuslocaties