Cursus Spaans in Ede-Wageningen

Filter op een specifieke cursus

Spaans in Ede-Wageningen

Spaans leren in een pittig tempo in een leuke groep onder begeleiding van een professionele, Spaanstalige docent? Doe mee met de klassikale cursus Spaans van Fuentes in Ede, online of op locatie (zodra dit weer mogelijk is)!

De standaard cursus Spaans in Ede bestaat uit 9 lessen van 75 minuten. Wil je nog sneller Spaans leren? Kies dan voor de intensieve cursus van 5 weken. Je hebt daarbij lessen van 2,5 uur. 

Reken op een hoog tempo en veel aandacht voor spreekvaardigheid. Je lesboek kun je na inschrijving gratis downloaden. Op je persoonlijke cursuspagina vind je ook alle luisteroefeningen, video's en toetsen om ook thuis aan je Spaans te kunnen werken. Je gaat Spaans spreken vanaf de eerste les, een geweldige ervaring!

Je volgt je Spaanse lessen in Ede - Wageningen op de prachtige locatie van de Christelijke Hogeschool Ede of bij Buurthuis de Meerpaal (Industrielaan 1).

Je kunt gratis parkeren voor de deur en station Ede - Wageningen ligt op circa 12 minuten lopen. Er stopt ook een bus voor de school.

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Ede - Wageningen van Fuentes. 

Alle locaties in Ede-Wageningen

Bekijk alle cursuslocaties