Cádiz

Spaans in Cádiz

 • Eindniveau:
 • Duur: 5 lessen
 • Prijs: € 225

Spaans in Cádiz

Scroll naar beneden voor het cursusaanbod Spaans in Cádiz

Zin om een weekje je Spaans te oefenen en verder te verbeteren onder de Spaanse zon? Doe mee met de cursus Spaans in Cádiz! Een geweldige manier om je Spaans in praktijk te brengen en kennis te maken met deze prachtige stad. Deze stad in Andalusië ligt op het punt van een smalle landtong en wordt aan 2 zijden door water omgeven. Een bijzondere, compacte stad, met op loopafstand het strand!

Fuentes organiseert deze 5-daagse cursus Spaans in samenwerking met onze partnerschool Clic in het centrum van de stad. De complete cursus kost €225 (+ ongeveer €30 voor het lesboek, aan te schaffen op de school). 
 

De cursus in Cádiz

 • Je moet tenminste de cursus Spaans beginners 1 (of hoger) hebben afgerond om aan de cursus in Cádiz deel te kunnen nemen.
 • 20 lessen (4 lesuren per dag) van maandag t/m vrijdag, (meestal) 's morgens of 's middags
  (het rooster toont standaard de ochtendtijden, groepsindeling wordt eerste ochtend bekend).
 • Je stroomt in bij een (meestal al lopende) groep op je eigen niveau.
 • Voor aanvang van de cursus maak je een online niveautest en plan je een mondeling gesprek in met een medewerker om je niveau te bepalen.
 • In je klas kunnen medecursisten van Fuentes zitten en studenten uit andere landen. Hou er rekening mee dat dit ook voornamelijk jongeren kunnen zijn. 
 • Lessen die je in deze week bij Fuentes volgt, kunnen niet worden ingehaald.

Over de cursus

Na het leggen van de basis in Nederland is het mogelijk om naar Spanje te gaan om daar je Spaans een boost te geven. Naar aanleiding van een kort gesprekje en een niveautoets word je ingedeeld in een meestal al lopende klas, op je eigen niveau. De les is volledig in het Spaans. (Ga je als echte beginner, dan spreekt de docent deels Engels en haal je minder rendement uit je cursus. Ook kun je niet iedere week starten. Dat is de reden dat je als echte beginner niet in Spanje kunt starten.) 

In Spanje staat een lesweek niet gelijk aan 1 cursus in Nederland. De cursus bestaat uit meer lesuren, maar de lessen zijn minder intensief. Er is meer tijd voor een presentatie, af en toe een spelletje en andere oefeningen. Wil je na de cursusweek in Spanje in Nederland verder? Dan raden we aan om geen cursus over te slaan van het traject in Nederland. Je zult zien dat je Spaans vast een sprongetje heeft gemaakt, maar de volledige vervolgcursus zul je nog niet beheersen.

Wil je langer blijven dan een week of wil je extra les bijboeken? Dat kan! Je kunt ter plekke er altijd nog een of meerdere weken aan vast plakken. Je kunt dit ook van tevoren via ons boeken. 

Verblijf in Cádiz

We raden je aan om zelf je verblijf te regelen, zodat dit voldoet aan je persoonlijke wensen. Je kunt bijvoorbeeld zelf een hotel of appartement zoeken, bijvoorbeeld via Airbnb of Booking.com.

De reis naar Cádiz

Je reis naar Cádiz regel je zelf. Er zijn meerdere manieren om er te komen. Het dichtstbijzijnde vliegveld van Cádiz is Jerez. Verder kun je vliegen op Sevilla en Málaga en vanaf daar verder met de bus of met de trein. Of je huurt een auto: vanaf het vliegveld van Sevilla is het ongeveer 1,5 uur rijden naar Cádiz.

Je volgt de lessen bij:

CLIC Cádiz
Acacias 25
11007 Cádiz

De locatie in Cádiz

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven Bekijk cursusinformatie

Spaans in Cádiz

Deze cursus is ook online te volgen:

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 16-09-2024 Bekijk rooster 02-09-2024 29324 Inschrijven
Let op: bijna vol! maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 14-10-2024 Bekijk rooster 30-09-2024 29329 Let op: bijna vol! Inschrijven
maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 04-11-2024 Bekijk rooster 21-10-2024 29330 Inschrijven
maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 16-12-2024 Bekijk rooster 02-12-2024 29331 Inschrijven

Reviews

Nanda

Nanda

“Met Fuentes Spaans leren is leuk en precies het goede tempo. Het les materiaal is een combinatie van lezen, videos en luisteren - heel handig met een QR code voor elke oefening. De docenten spreken zo veel mogelijk spaans in de les, dus je kan veel leren”

Brian

Brian

“Ik heb alle cursussen gevolgd, ook in Valencia. Gezellige, ontspannen sfeer, fijn online lesmateriaal en inspirerende docenten. Nu kan ik in een Spaans dorpje een gesprek aanknopen met een lokale bewoner. Geweldig!”

Bram

Bram

“Na een geweldige zomervakantie in Spanje merkte ik hoe lastig het is jezelf verstaanbaar te maken. Meteen na terugkomst heb ik me ingeschreven. Ik heb de cursus 9 weken later afgerond en sta van mezelf te kijken! Ik vind de lessen helder en duidelijk.”

Gail

Gail

“Spaans, zo'n mooie taal! Dat wil ik óók spreken en verstaan. Nu ruim een jaar bezig met de cursus. Mede dankzij de enthousiaste docent en gemotiveerde medecursisten ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.”