Cádiz

Spaans in Cádiz

  • Eindniveau:
  • Duur: 5 lessen
  • Prijs: € 215

Spaans in Cádiz

Fuentes organiseert het hele jaar door cursussen Spaans in Spanje. Zo ook in het prachtige Cádiz. Deze stad in Andalusië ligt op het punt van een smalle landtong en wordt aan 2 zijden door water omgeven. Een bijzondere, compacte stad, met op loopafstand het strand!

Fuentes organiseert deze 5-daagse cursus Spaans in samenwerking met onze partnerschool in het centrum van de stad. De complete cursus kost €215 (+ ongeveer €30 voor het lesboek, aan te schaffen op de school). Uiteraard kun je ook meerdere weken. Je kunt ter plekke er altijd nog een of meerdere weken aan vast plakken, of dit vooraf al via Fuentes boeken.

Let op: We raden je aan om eerst een (opfris)cursus bij Fuentes te volgen. Je moet tenminste Spaans beginners 1 (of hoger) bij Fuentes hebben afgerond. 

De cursus in Cádiz

  • 20 lessen (4 lesuuren per dag( van maandag t/m vrijdag, (meestal) 's morgens of 's middags
    (het rooster toont standaard de ochtendtijden, groepsindeling wordt eerste ochtend bekend).
  • Je stroomt in bij een (meestal al lopende) groep op je eigen niveau.
  • Voor aanvang van de cursus maak je een online niveautest en volgt er een mondeling gesprek met een medewerker om het niveau te bepalen.
  • In je klas kunnen medecursisten van Fuentes zitten en studenten uit andere landen.
  • Lessen die je in deze week bij Fuentes volgt, kunnen niet worden ingehaald.

Verblijf in Cádiz

We raden je aan om zelf je verblijf te regelen, zodat dit voldoet aan je persoonlijke wensen. Je kunt bijvoorbeeld zelf een hotel of appartement zoeken, bijvoorbeeld via Airbnb of Booking.com.

De reis naar Cádiz

Je reis naar Cádiz regel je zelf. Er zijn meerdere manieren om er te komen. Het dichtstbijzijnde vliegveld van Cádiz is Jerez. Verder kun je vliegen op Sevilla en Málaga en vanaf daar verder met de bus of met de trein. Of je huurt een auto: vanaf het vliegveld van Sevilla is het ongeveer 1,5 uur rijden naar Cádiz.

Cursus Spaans in Cádiz

De locatie in Cádiz

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven Bekijk cursusinformatie

Spaans in Cádiz

Deze cursus is ook online te volgen:

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
Let op: bijna vol! maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 06-11-2023 Bekijk rooster 23-10-2023 26345 Let op: bijna vol! Inschrijven
maandag 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00 Clic Cádiz 11-12-2023 Bekijk rooster 27-11-2023 26346 Inschrijven

Reviews

Brian

Brian

“Ik heb alle cursussen gevolgd, ook in Valencia. Gezellige, ontspannen sfeer, fijn online lesmateriaal en inspirerende docenten. Nu kan ik in een Spaans dorpje een gesprek aanknopen met een lokale bewoner. Geweldig!”

Yvonne

Yvonne

“Ik vind de lessen van Fuentes helemaal super! Wel pittig, het vergt wel wat studietijd, maar de vorderingen zijn navenant. Ik ga door!”

Rita

Rita

“Ik ben blij dat ik bij Fuentes ben terechtgekomen om Spaans te leren. Zowel online als op locatie bevallen de cursussen goed! De lesstof is overzichtelijk opgebouwd en met de docenten die ik tot nu toe had, heb ik het erg getroffen. Zeker aan te raden!”

Jack

Jack

“In een hele relaxte sfeer op een leuke manier Spaans leren. De groepen zijn niet groot waardoor de cursist extra aandacht krijgt. Gedurende mijn jaarlijkse verblijf op Tenerife kan ik me goed redden met hetgeen ik heb geleerd. Ik ga zeker verder!”