Spaans gevorderden 2 in Den Bosch

De cursus Spaans gevorderden 2 in Den Bosch sluit aan op Spaans gevorderden 1 van Fuentes. Heb je ergens anders Spaans geleerd op niveau B1.1? Dan ben je uiteraard van harte welkom om bij Fuentes aan te sluiten en je Spaans verder te verbeteren. Twijfel je over je niveau? Maak dan eerst onze niveautest.

Dit ga je leren bij Spaans gevorderden 2 in Den Bosch :

De volgende thema's worden behandeld:

Om het eindniveau van deze cursus te behalen (niveau B1.2), moet je, naast de lessen, uitgaan van 5 tot 7 uur studietijd per week. Reken op een pittig tempo. Tijdens de les werk je uitgebreid aan het verbeteren van je spreekvaardigheid. De grammaticale opdrachten maak je thuis. Je kunt online de teksten en oefeningen van deze cursus beluisteren op je persoonlijke pagina. Deze zijn ingesproken door native speakers uit Spanje en Latijns-Amerika. Zo kun je overal en altijd je Spaans oefenen en verbeteren.

Let op: Bij deze cursus hoort geen certificaat. Dit wordt uitgereikt aan het einde van de vervolgcursus in Den Bosch: Spaans conversatie B1.

Je volgt je cursus Spaans in Den Bosch op de Avans Hogeschool (avondcursussen). De school is vlak naast het station. Je kunt betaald parkeren op loopafstand van de Onderwijsboulevard. De zomercursussen Spaans worden georganiseerd bij het Coachhuis Den Bosch.

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Den Bosch van Fuentes:

Alle locaties in Den Bosch

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Spaans gevorderden 2 in Den Bosch

9 lessen - € 160

Les Periode Locatie Inschrijven t/m
maandag 20:15 - 21:30 20:15 - 21:30 10-02-2020 » 20-04-2020 Avans Hogeschool Den Bosch Rooster 27-01-2020 Schrijf je in