Spaans conversatie B1 in Rotterdam

Deze cursus kun je eventueel combineren met Spaans taal en cultuur B1 in Rotterdam.

Ben je op zoek naar een cursus Spaans in Rotterdam waarbij je je spreekvaardigheid op hoog niveau verbetert in een flink tempo? Dan is Spaans conversatie B1een goede keuze.

Deze cursus Spaans sluit aan op Spaans gevorderden 2. Je kunt de cursus ook volgen wanneer je ergens anders Spaans hebt geleerd en de taal beheerst op niveau B1. De belangrijkste onderdelen van de voorgaande cursussen worden herhaald aan de hand van spreekopdrachten. Je docent maakt een selectie van de oefeningen die in de klas worden behandeld. Je gaat ook een nieuw boekje lezen op niveau B1. Je spreekvaardigheid Spaans zal aanzienlijk verbeteren en je kunt de grammatica die is behandeld bij de vorige cursussen nu ook echt correct toepassen in een gesprek.

Enkele thema's die je kunt verwachten bij Spaans conversatie B1 in Rotterdam:

Aan het einde van deze cursus heb je het Europese niveau B1 bereikt. Je ontvangt tijdens de laatste les het certificaat waar dit niveau op vermeld staat. Je komt alleen in aanmerking voor het certificaat als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist. Ben je de laatste les niet aanwezig? Maak een afspraak met je docent zodat deze op een ander moment het certificaat kan uitreiken.

De vervolgcursus in Rotterdam is: Spaans taal en cultuur B1.

Je volgt je Spaanse lessen in Rotterdam op 3 mooie leslocaties: de Hogeschool Rotterdam (Museumpark, alleen avondcursussen, ingang pal tegenover Metrohalte Dijkzigt), Het Coachhuis (Wijnhaven, 5 minuten lopen vanaf station Rotterdam Blaak) en bij Centrum DJOJ (Hilligersberg). Voor deze locaties geldt betaald parkeren in de buurt of parkeergarage. Bij Centrum DJOJ is het gratis parkeren 's avonds in de wijk. 

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Rotterdam van Fuentes:

Alle locaties in Rotterdam

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Spaans conversatie B1 in Rotterdam

9 lessen - € 160

Lesdag Tijd Eerste les Laatste les Inschrijven t/m Locatie
woensdag 20:15 - 21:30 20-11-2019 29-01-2020 04-11-2019 Hogeschool Rotterdam Museumpark Rooster Schrijf je in