Spaans conversatie B1 in Den Haag

Deze cursus kun je eventueel combineren met Spaans taal en cultuur B1 in Den Haag.

Ben je op zoek naar een cursus Spaans in Den Haag waarbij je je spreekvaardigheid op hoog niveau verbetert in een flink tempo? Dan is Spaans conversatie B1een goede keuze.

Deze cursus Spaans sluit aan op Spaans gevorderden 2. Je kunt de cursus ook volgen wanneer je ergens anders Spaans hebt geleerd en de taal beheerst op niveau B1. De belangrijkste onderdelen van de voorgaande cursussen worden herhaald aan de hand van spreekopdrachten. Je docent maakt een selectie van de oefeningen die in de klas worden behandeld. Je gaat ook een nieuw boekje lezen op niveau B1. Je spreekvaardigheid Spaans zal aanzienlijk verbeteren en je kunt de grammatica die is behandeld bij de vorige cursussen nu ook echt correct toepassen in een gesprek.

Enkele thema's die je kunt verwachten bij Spaans conversatie B1 in Den Haag:

Aan het einde van deze cursus heb je het Europese niveau B1 bereikt. Je ontvangt tijdens de laatste les het certificaat waar dit niveau op vermeld staat. Je komt alleen in aanmerking voor het certificaat als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist. Ben je de laatste les niet aanwezig? Maak een afspraak met je docent zodat deze op een ander moment het certificaat kan uitreiken.

De vervolgcursus in Den Haag is: Spaans taal en cultuur B1.

Je volgt je Spaanse lessen op een van onze 3 mooie leslocaties in Den Haag: Het Coachhuis (Raamweg 4, parkeren na 17.00u gratis. Let op: deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk en er is geen lift), Hogeschool InHolland (Theresiastraat 8) en de Kickstartschool (Koninginnegracht 62, let op: deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk en er is geen lift).

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Den Haag van Fuentes: 

Alle locaties in Den Haag

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Spaans conversatie B1 in Den Haag

9 lessen - € 160

Les Periode Locatie Inschrijven t/m
dinsdag 20:15 - 21:30 20:15 - 21:30 11-02-2020 » 14-04-2020 Hogeschool InHolland Den Haag Rooster 27-01-2020 Schrijf je in