Spaans conversatie B1 in Alkmaar

  • Eindniveau:
  • Duur: 9 lessen
  • Prijs: € 160

Nieuw cursusboek vanaf 16 november 2020!

Ben je op zoek naar een cursus Spaans in Alkmaar waarbij je je spreekvaardigheid op hoog niveau verbetert in een flink tempo? Dan is Spaans conversatie B1 een goede keuze.

We raden je aan deze cursus online te volgen in een kleine klas van maximaal 7 deelnemers. Kies je toch voor lessen op locatie? Hou er dan rekening mee dat de cursus online wordt vervolgd indien dit noodzakelijk is vanwege nieuwe maatregelen van de overheid, of adviezen van het RIVM. 

Deze cursus Spaans sluit aan op Spaans gevorderden 3. Je kunt de cursus ook volgen wanneer je ergens anders Spaans hebt geleerd en de taal beheerst op niveau B1. De belangrijkste onderdelen van de voorgaande cursussen worden herhaald aan de hand van spreekopdrachten. Je docent maakt een selectie van de oefeningen die in de klas worden behandeld. Je gaat ook een nieuw boekje lezen op niveau B1. Je spreekvaardigheid Spaans zal aanzienlijk verbeteren en je kunt de grammatica die is behandeld bij de vorige cursussen nu ook echt correct toepassen in een gesprek.

Enkele thema's die je kunt verwachten bij Spaans conversatie B1 in Alkmaar:

  • Hablar sobre el futuro y reaccionar ante predicciones.
  • Dar consejos a un/a amigo/a o a un familiar.
  • Hablar de deseos.
  • Contar anécdotas del pasado.
  • Preparar una mudanza.
  • Hablar sobre la comida típica de países latinoamericanos.

Heb je maximaal 2 lessen gemist en volgens je docent je cursus succesvol afgerond? Dan krijg je automatisch bericht zodra je certificaat van deelname is toegevoegd aan je account. Hierop staat het eindniveau vermeld dat je hebt bereikt (Europees eindniveau B1). Je kunt het certificaat bekijken, downloaden en eventueel printen.

De vervolgcursus in Alkmaar is: Spaans vergevorderden 1.

De Spaanse lessen in Alkmaar worden gegeven bij Wijkcentrum Overdie. Bij deze locatie kun je je auto of fiets gratis parkeren voor de deur. 

Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Alkmaar van Fuentes:

Alle locaties in Alkmaar

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Spaans conversatie B1 in Alkmaar

9 lessen - € 160

Deze cursus is ook online te volgen

Bekijk online cursus
Lesdag Tijdstip Locatie Startdatum Rooster Inschrijven t/m Klas
woensdag 18:45 - 20:00 18:45 - 20:00 Wijkcentrum Overdie 18-11-2020 Bekijk rooster 02-11-2020 16620 Inschrijven