Spaans conversatie A1 intensief online

Spaans conversatie A1 intensief online

De complete cursus Spaans conversatie A1 van Fuentes, online met je docent, in 5 weken.

Deze cursus sluit aan op de cursus Spaans beginners 2 van Fuentes. Je kunt alleen deelnemen als je de onderdelen van Spaans beginners 1 en Spaans beginners 2 voldoende beheerst.

  • 5 lessen van 2,5 uur (met korte pauzes)
  • Klassikaal in een kleine groep
  • (Live) les van je docent
  • Inclusief lesmateriaal van Fuentes
  • Lesboek, audio's en video's in je account
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Doe mee via computer, laptop, tablet of smartphone
  • Duidelijke instructies in je Fuentes-account

Een pittige online cursus Spaans in een kleine klas (maximaal 6 deelnemers, bij uitzondering 7) met veel persoonlijke aandacht van je docent. De eerste les van deze cursus wordt verzorgd via 'Skype vergaderen'. Je hebt geen Skype account nodig en je hoeft niet in te loggen: je docent stuurt je een link. Hiermee kun je direct naar de les. [Gebruikt je docent een ander programma? Dan krijg je rechtstreeks instructies van hem/haar om een goede start te maken.]

Je hebt alleen een goede internetverbinding nodig, een smartphone, computer of laptop met microfoon en eventueel camera en je lesboek / leesboekje. Je lesboek kun je downloaden maar je kunt ook een papieren versie bestellen via de knop bij je lesmateriaal. Daar dien je ook zelf het leesboekje te bestellen. Met een papieren boek is het vaak prettiger werken in combinatie met je les op het scherm. Het kan zijn dat vanaf les 2 gewerkt wordt met een ander systeem. Je docent zal je daarover informeren.

Je gaat in 5 lessen je spreekvaardigheid Spaans flink verbeteren op basis van de onderdelen uit de cursussen Spaans beginners 1 en Spaans beginners 2. Je gaat ook je eerste Spaanse boekje lezen (let op: het boekje moet je aanschaffen, dit kan via je account).

Voor deelname gaan we ervan uit dat je in ieder geval de presente en de pretérito perfecto beheerst. 

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.