Zomercursus Spaans taal en cultuur B1

Zomercursus Spaans taal en cultuur B1

Volg deze zomer de complete online cursus Spaans beginners 1 in 5 weken!

Wil je je Spaans verbeteren op hoog niveau (B1)? Zoek je een opfriscursus Spaans op gevorderden niveau? Wil je meer leren over de fascinerende cultuur van Spaanstalige landen? Dan is de cursus Spaans taal en cultuur B1 van Fuentes een goede keuze.

Deze cursus Spaans bestaat voor een groot deel uit spreekopdrachten waarbij gebruik wordt gemaakt van de volgende werkwoordstijden:

  • presente de indicativo + presente de subjuntivo
  • pretérito perfecto (voltooide tijd)
  • pretérito indefinido (verleden tijd)
  • pretérito imperfecto (verleden tijd)
  • futuro simple (toekomende tijd)
  • condicional (verleden toekomende tijd)

Deze cursus sluit aan op Spaans conversatie B1 van Fuentes en is bestemd voor iedereen die actief wil oefenen met alle grammaticale onderdelen die horen bij niveau B1. Je kunt de cursus eventueel combineren met Spaans conversatie B1 of Spaans voor vergevorderden 1. 

Heb je maximaal 2 lessen gemist en volgens je docent je cursus succesvol afgerond? Dan krijg je automatisch bericht zodra je certificaat van deelname is toegevoegd aan je account. Hierop staat het eindniveau vermeld dat je hebt bereikt (Europees eindniveau B1). Je kunt het certificaat bekijken, downloaden en eventueel printen.

De cursus is een uitstekende voorbereiding op het DELE examen B1 van het Instituto Cervantes en op de cursus Spaans vergevorderden 1 van Fuentes.

Je werkt met het prachtige boek El mundo en español nivel B. Dit boek moet je zelf aanschaffen. Je kunt het bestellen via de link op je persoonlijke pagina. Je docent maakt een selectie uit de artikelen uit het boek.

De vervolgcursus is: Spaans vergevorderden 1.

Benieuwd naar de lestijden bij jou in de buurt? Kies dan eerst een cursuslocatie.