Spaans conversatie A2 in Ede - Wageningen

Deze cursus Spaans kun je eventueel combineren met Spaans taal en cultuur A2 als ze allebei in Ede - Wageningen worden aangeboden.

Deze conversatiecursus sluit aan op Spaans halfgevorderden 2. Er wordt vooral geoefend met het gebruik van de verleden tijden (Indefinido, Imperfecto) en de voltooide tijd (Presente perfecto). Bij de cursus hoort een reader en een nieuw leesboekje. Het lesmateriaal vind je na inlog op je persoonlijke pagina.

Aan het einde van de cursus wordt het certificaat uitgereikt waarop het Europese niveau staat dat je hebt bereikt: A2. Je komt in aanmerking voor het certificaat als je niet meer dan 2 lessen hebt gemist en je volgens je docent de taal ook echt op niveau A2 beheerst. Ben je de laatste les niet aanwezig? Maak dan een afspraak met je docent zodat deze het certificaat op een ander moment kan uitreiken. Na afronding van deze cursus kun je verder met de vervolgcursus in Ede - Wageningen: Spaans Taal en Cultuur A2.

Je volgt je Spaanse lessen in Ede - Wageningen op de prachtige locatie van de Christelijke Hogeschool Ede. Je kunt gratis parkeren voor de deur en station Ede - Wageningen ligt op circa 12 minuten lopen. Er stopt ook een bus voor de school.

Zin om mee te doen? Bekijk hieronder het cursusaanbod Spaans in Ede - Wageningen van Fuentes. 

Alle locaties in Ede - Wageningen

Bekijk alle cursuslocaties

Nu inschrijven bekijk cursusinformatie

Spaans conversatie A2 in Ede - Wageningen

9 lessen - € 150

Lesdag Tijd Eerste les Laatste les Inschrijven t/m Locatie
maandag 20:15 - 21:30 02-09-2019 04-11-2019 19-08-2019 Christelijke Hogeschool Ede Rooster Schrijf je in!