¡Bienvenido! Welkom bij Fuentes Spaans in Rotterdam!

Start nieuwe cursussen Spaans in Rotterdam: 17 november 2014. Nieuw: Spaans leren op zaterdagochtend. Bekijk het cursusaanbod.

Zoek je een cursus Spaans in Rotterdam? Doe mee met de cursus Spaans van Fuentes! Je kunt bij ons Spaans leren in Rotterdam op 15 niveaus. We organiseren onze Spaanse lessen op 3 prachtige locaties: de Hogeschool Rotterdam Museumpark, de Wijnhaven en in de Witte de Withstraat. Iedere 10 weken starten de cursussen Spaans in Rotterdam opnieuw, ook in de zomer.

Fuentes organiseert sinds 2002 cursussen Spaans in Rotterdam voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Behalve de reguliere groepscursussen zijn er ook speciale conversatiecursussen en intensieve zomercursussen Spaans. In Rotterdam zit ook ons hoofdkantoor (Eendrachtsstraat 12). Kom gerust een keer langs!

Kijk hier voor de cursussen die binnenkort in Rotterdam van start gaan en waar je je voor kunt inschrijven.

De Spaanse lessen worden gegeven op 3 locaties:

1.Hogeschool Rotterdam (alleen avondcursussen)

Je vindt de ingang van het gebouw na 18:00 uur op het volgende adres:

Burg. s'Jacobplein
3015 CX Rotterdam

OV: de school ligt direct tegenover metro Dijkzigt. Je kunt eventueel parkeren (gratis) bij P+R Kralingse Zoom en daar de metro nemen (rechtstreeks)naar halte Dijzigt.

Parkeren: rondom de school (betaald) of in P Museumpark.

Begint je lokaalnummer met MP.L00 (Museumpark Laagbouw)? Loop dan langs de receptie van de hoge toren (zie foto onder de plattegrond) naar het restaurant. Ga rechtdoor en ga via de draaideur weer naar buiten. Je komt nu op het binnenplein. Aan de overkant zie je de ingang van de laagbouw. Volg daar de bordjes.

Begint je lokaalnummer met H (Hoogbouw)? Loop dan langs de receptie van de hoge toren (zie foto onder de plattegrond). Neem daar de lift/trap naar de juiste verdieping. H04.034 is bijvoorbeeld op de 4e etage. Natuurlijk kun je de weg ook vragen bij de receptie.

Begint je lokaalnummer met P? Dan heb je les in het Paviljoen. Dit gebouw vind je, als je buiten voor de hoofdingang staat, aan je linkerhand. Je gaat dus niet het hoge gebouw binnen (12 etages, zie foto hieronder) maar bij de ingang van het Paviljoen (3 verdiepingen). Uiteraard kun je het ook even navragen bij de receptie van het gebouw.

Spaanse les in Rotterdam
Fuentes Spaans op de Hogeschool Rotterdam weergeven op een grotere kaart

2. Het Coachhuis (zomercursussen en cursussen overdag)

Wijnhaven 52
3011 WS Rotterdam

- Deze locatie ligt op 5 minuten lopen vanaf station Blaak.

- Parkeren kan (betaald) voor de deur of in de wijk.


Grotere kaart weergeven

3. Fuentes Academia de Español
Eendrachtsstraat 12
3012 XL Rotterdam

Bezoek hoofdkantoor aanbellen bij: Fuentes 1 (linker bel)
Volg je een cursus, aanbellen bij: Fuentes 2 (rechter bel) 

Ingang: achter het Nieuw-Rotterdams Café (2e etage)
Metro: Eendrachtsplein
Parkeren: P Westblaak

 


Cursus Spaans bij Fuentes weergeven op een grotere kaart