¡Bienvenido! Welkom bij Fuentes Spaans in Breda

Start zomercursus Spaans in Breda: 20 juli a.s. Het nieuwe schooljaar begint op 31 augustus 2015.  Kijk hier voor het complete aanbod.

Spaans leren in een lekker pittig tempo? Doe mee met de cursus Spaans in Breda van Fuentes! Spaans leren door veel te spreken vanaf de eerste les. 

De standaard cursus Spaans in Breda bestaat uit 9 lessen van 75 minuten. Reken op veel aandacht voor spreekvaardigheid. Je hoeft bij de reguliere cursussen geen boeken aan te schaffen: het lesboek kun je na inschrijving gratis downloaden en printen via de website. Alle docenten Spaans in Breda zijn native speakers. Je gaat vanaf de eerste les Spaans spreken. Heb je een Europees eindniveau bereikt? Dan wordt tijdens de laatste les van die cursus het Fuentes certificaat uitgereikt waarop je niveau staat vermeld.  Na afloop van iedere cursus start direct de vervolgcursus.

De avondcursussen Spaans in Breda worden gegeven op de NHTV Internationale Hogeschool:

NHTV Internationale Hogeschool
Mgr. Hopmansstraat 1
4817 JT Breda

Let op: de ingang bevindt zich aan de achterkant van het gebouw (Mgr. Hopmansstraat). Vanaf Station Breda Centraal loop je in 15 minuten naar de Hogeschool. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren achter het gebouw. 

De cursussen Spaans overdag worden gegeven in de Vlieren:

De Vlieren (gratis parkeren)
Mgr. Nolensplein 1
4812 JC Breda

Foto: Fuentes docententeam (2014)

: